Развиваем творческие ресурсы!
Учим управлять инициативой и ответственностью!
21 листопада пройшов навчальний семінар-практикум

21 листопада пройшов навчальний семінар-практикум

21 листопада пройшов навчальний семінар-практикум 24.11.2016 21 листопада під дахом БО “БФ “Карітас Харків” у рамках проекту “Забезпечення основних потреб постраждалих від конфлікту на Сході України” GMFA 2016–2017 на безкоштовній основі пройшов навчальний семінар-практикум “Використання методів арт-терапії в консультуванні дітей і дорослих”.



У заході взяли участь психологи діючих проектів БО “БФ “Карітас Харків”, психологи “Станції Харків”, “АКЦентра”, ГО “ЦПР “Разом” та психологи департаменту освіти міста.
Протягом восьми годин учасники знайомилися з новими методиками арт-терапії, які дозволяють зняти напругу, підвищити рівень впевненості у своїх силах, отримати ресурс. Унікальність технік у можливості використовувати їх як у роботі з дітьми і дорослими, так і в груповій і парній роботі.


Фахівці скористалися можливістю випробувати отримані знання “тут і зараз”, опрацювали їх у парах, дослідили свої можливості в груповій роботі.
Під час занять усі учасники відзначали важливість, необхідність і затребуваність подібних практикумів. А після закінчення семінару фахівці-психологи висловили вдячність тренеру та організаторам заходу.

Возврат к списку